Pobierz menu w formacie PDF

Catering świąteczny

Zamówienia prosimy składać do 19.12.2021

tel.: 18 352 30 95

tel.: 660 502 124

email: gorlice@hotel-lord.pl

Dania ciepłe

Barszcz czerwony
1l 24 zł
Wigilijny żurek z grzybami
1l 24 zł
Zupa borowikowa z łazankami
1l 26 zł
Uszka z grzybami
100 g 5 zł
Krokiety z kapustą i grzybami
szt 7 zł
Pierogi ruskie
12 szt 10 zł
Pierogi z kapustą
12 szt 10 zł
Gołabki z ryżem i grzybami
szt 6 zł
Kapusta z grzybami
100 g 3 zł

Pieczone ryby

Dorsz w śmietanie z kaparami
100 g 12 zł
Pstrąg w całości z masłem i ziołami
100 g 13 zł
Łosoś z pieca z salsą pomidorową
100 g 16 zł

Pieczone mięso

Polędwiczka wieprzowa w sosie borowikowym
kg 70 zł
Rolada z indyka nadziewana szpinakiem
kg 65 zł
Pieczona karkówka
kg 60 zł
Schab nadziewany śliwką
kg 60 zł

Przystawki

Galaretka drobiowa lub wieprzowa
szt 5 zł
Schab w galarecie
średnia patera 70 zł
Schab w galarecie
duża patera 80 zł
Śledź po japońsku
szt 10 zł
Śledź pod szubą
średnia patera 70 zł
Śledź pod szubą
duża patera 80 zł
Śliwka w boczku
średnia patera 70 zł
Śliwka w boczku
duża patera 80 zł
Sos tatarski
salaterka 50 zł
Tradycyjna sałatka jarzynowa
100 g 4 zł
Sałatka pieczarkowa
100 g 5 zł
Sałatka z szynką i ananasem
100 g 5 zł

Ciasto

Szarlotka
kg 35 zł
Sernik z rodzynkami i polewą czekoladową
kg 40 zł
Piernik przekładany
kg 35 zł
Makowiec w cieście cytrynowym
kg 40 zł